085 - 878 24 71 info@custommail.nl inloggen

Nieuwsbrief in jouw huisstijl

Maak je nieuwsbriefsjabloon in onze handige editor. In de sjablooneditor bepaal je zelf de kleuren van je nieuwsbrief, kun je afbeeldingen uploaden en je contactgegevens plaatsen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je nieuwsbriefsjabloon eenmalig te laten ontwerpen door onze CustomMail designers.

sjablooneditor
statistieken-breed

Uitgebreide statistieken

Na het versturen van een nieuwsbrief krijg je in CustomMail interessante statistieken terug. Naast de algemene statistieken van de nieuwsbrief waaronder het aantal opens en kliks in de nieuwsbrief, ontvang je nuttige statistieken over artikelen en klanten.

 

Ben je ge√Įnteresseerd?

Wil je graag wat meer zien van CustomMail? Wij geven gratis en geheel vrijblijvend online demonstraties. Hierin laten we jou laten zien hoe eenvoudig het is om met CustomMail je nieuwsbrief samen te stellen en te versturen. Vraag nu je online demonstratie aan!

Makkelijk artikelen toevoegen

Met onze handige editor is het plaatsen van een artikel heel eenvoudig. Voeg de tekst, bijpassende afbeeldingen, filmpjes of links toe en klaar is kees! Je kunt artikelen toevoegen tijdens het samenstellen van een nieuwsbrief, maar je kunt ook losse artikelen toevoegen om later te verzenden.

artikel-toevoegen
stap-2-wizard

Verstuur je nieuwsbrief in een handomdraai

Verstuur je nieuwsbrief in 4 eenvoudige stappen.

  1. Vul het onderwerp van de nieuwsbrief in
  2. Selecteer of schrijf je artikelen
  3. Zet de artikelen in de juiste volgorde
  4. Verstuur je nieuwsbrief direct of plan deze op een later tijdstip

60 dagen gratis proberen

Probeer CustomMail nu 60 dagen helemaal gratis. Ontdek zelf, geheel vrijblijvend, hoe eenvoudig het is om een nieuwsbrief te versturen.