085 - 878 24 71 info@custommail.nl inloggen

Jarenlange ervaring in e-mailmarketing

CustomMail bestaat sinds 2007. In eerste instantie heeft CustomMail de e-mailmarketing applicatie MakelMail ontworpen. Deze applicatie is speciaal gemaakt voor de makelaardij en stelt makelaars in staat in contact te blijven met hun klanten. MakelMail stelt iedere maand een kant-en-klare nieuwsbrief gereed, die de makelaar dan kan aanvullen met zijn eigen artikelen en woningen. De makelaar blijft zo in beeld bij zijn oude en nieuwe klanten, waardoor de makelaar ‘top-of-mind’ blijft. Door een lange termijn relatie met de klant aan te gaan door e-mailmarketing is de kans groter dat de klant in een later stadium bij deze makelaar aanklopt voor advies, aanverwante producten of de aankoop of verkoop van een woning.

Gedurende de succesvolle weg die MakelMail heeft afgelegd kwamen we steeds vaker in contact met niet-makelaars die ook enthousiast werden van het gemak waarmee je een nieuwsbrief kunt versturen. Daarop hebben we in 2015 besloten onze software ook voor de algemene markt geschikt te maken. Wij willen e-mailmarketing graag beschikbaar stellen op een makkelijke manier. Veel (online) applicaties zijn of veel te technisch, veel te uitgebreid en of is er geen goede support. In veelĀ gevallen zien wij vaak dat een bedrijf of ondernemer dan uiteindelijk stopt met e-mailmarketing. Dat vinden wij ontzettend jammer, omdat e-mailmarketing een ontzettend goed middel is om met geringe kosten je klanten te bereiken met interessant nieuws of leuke aanbiedingen.

Teamleden

Ons team bestaat uit specialisten die allemaal hun eigen specialistatie hebben. Van techniek tot marketing en van statistieken tot klantgedrag. Omdat CustomMail deze specialisaties in huis heeft, kunnen wij jou als klant altijd een goed antwoord geven op een vraag of je helpen je e-mailmarketing te boosten!

Jelle Witteveen – Developer

Jelle Witteveen – developer

Henk-Jan Sleijster – Developer

Henk-Jan Sleijster – Developer

Maureen Rosier – Tekstschrijver

Maureen Rosier – tekstschrijver

Gert Van Dorsten – Marketing

Gert van Dorsten – Marketing

Arnaud Geeve – Support

Arnaud Geeve – support

Lennard Veldwijk – Ontwikkeling

Lennard Veldwijk – Ontwikkeling